Aanbieding: Kickstart NewFigure

Gezonde voeding aangevuld met amino voedingssupplementen

Het Voedingsloket is nu ook met het NewFigure dieet  gestart om nog meer variatie aan te bieden in gezond en veilig afvallen.

NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingsupplementen. Daarbij gebruikt u ook de Total Body Cleanse, een kruiden/mineralenpreparaat die het afvallen ondersteunt.

Afslanken zonder hongergevoel

NewFigure biedt u een dieet aan met een unieke werking, zodat u zonder hongergevoel kunt afslanken. Uw spiermassa wordt niet aangetast. U wilt immers afslanken zonder zorgen en toch gezond blijven eten.

Hoeveel kunt u afvallen met NewFigure?

Bij NewFigure kunnen we iedereen begeleiden met afvallen, van licht overgewicht tot obesitas. Wij maken een programma op maat! Uw persoonlijke voedingscoach bespreekt met u hoeveel weken er nodig zullen zijn om uw streefgewicht te behalen zodat het hele afslank traject inzichtelijk gemaakt wordt. Uiteraard kunnen er factoren zijn, waardoor u sneller of langzamer zal afslanken.

De eerste dag van iedere week is een appeldag (Balansdag). Deze appeldag duurt tot 14.00 uur, hierna neemt u een drinkbouillon. ’s Avonds mag u normaal eten. De appels mogen ook vervangen worden door ananas.

Het voedingsprogramma bestaat uit zes eetmomenten per dag, dus om de 2 tot 2,5 uur mag u iets eten. Het programma is goed inpasbaar in een gezinssituatie, omdat u tijdens het diner gewoon mee kan eten.

De aminosupplementen neemt u 10 minuten voor elke maaltijd in, 3 x per dag.
Daarnaast gebruikt u Total Body Cleanse, het kruiden/mineralenpreparaat.

Voorbeeld dagmenu vrouw

Ontbijt : 3 volkoren crackers met mager beleg
Snack  : 1 stuk fruit met zuivel
Lunch  : 3 volkoren crackers mager beleg, (rauwkost)salade
Snack  : 1 stuk fruit met zuivel
Diner    : 100 gram volkoren rijst/pasta of 2 wraps,vlees/vis/ei plus groenten
Snack    : 1 stuk fruit met zuivel

De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucs om het afvallen tot een succes te maken krijg je van jouw voedingscoach bij de gratis intake. Alcoholische dranken zijn toegestaan, maar met mate.

Voor de momenten waarop het niet mogelijk is om het dieetplan te volgen gebruik je LipoSan Carb Ultra+. Het is een effectief natuurlijk middel, dat je kan gebruiken wanneer je tijdelijk afwijkt van je persoonlijke voedingsplan bij vakantie, diner of verjaardag.

Naast het voedingsprogramma en de begeleiding draagt beweging bij aan het resultaat.

Het voorkomen van het jojo effect

NewFigure werkt aan het einde van het NewFigure dieet met een reïntegratieperiode die tot doel heeft het jojo-effect te voorkomen. U krijgt de garantie van NewFigure dat u niet zult terugvallen in uw oude gewicht en gewoontes.

Heeft u medische klachten of slikt u medicatie, dan kunt u zonder problemen beginnen met het dieet van NewFigure. Uw huisarts kan van ons medische informatie krijgen omtrent NewFigure en de inhoud van het dieet.

____________________________________________________


‼️𝗔𝗔𝗡𝗕𝗜𝗘𝗗𝗜𝗡𝗚‼️: Doe nu mee met de KickStart van NewFigure!


De lente is aangebroken, het mooie weer komt er aan en de zomerkleding kan weer uit de kast. Passen je kleren van vorige zomer niet goed meer en ben je van plan om toch maar weer wat nieuwe setjes te halen in een maatje groter? Wéér investeren in nieuwe kleding? Of ga je het dit jaar anders doen en 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳?

Meld je dan nu aan voor de kickstart en behaal al voor de zomer een geweldig resultaat! Samen gaan we aan de slag om jouw doel te behalen.

𝗗𝗲𝘇𝗲 𝗮𝗮𝗻𝗯𝗶𝗲𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝟰 𝘄𝗲𝗸𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘃𝗮𝘁:

✅ Intake + 3 consulten, inclusief wegen/lichaamsanalyse;
✅ NewFigure behandelplan met voedingsschema en boodschappenlijst;
✅ Aminocomplex supplementen (4 doosjes = 4 weken);
✅ 1 fles Total Body Cleanse;
✅ Multivitamine;
✅ Controle abonnement t.w.v. € 74,50

Na deze 4 weken betaal je 26,- per week, dit is inclusief de aminosupplementen en het consult.