Afslankverhaal

Afslankverhaal van een lieve dame

Super trots ben ik op deze dame. Voor de foto’s heb ik toestemming om te posten, maar wel anoniem. Dat respecteer ik uiteraard en vind het heel lief dat ik dit mag delen.

Deze dame is in oktober 2021 gestart met 3 maaltijdvervangers en een gewone warme maaltijd met groenten, vlees of vis. In november hebben we hier fruit en zuivel aan toegevoegd en in december staat brood weer op het menu. Stap voor stap weer naar normale voeding.

In februari heeft ze een operatie ondergaan en ben echt supertrots dat ze het zo goed heeft volgehouden op een verantwoord tempo.

Wil jij ook graag afvallen en lukt het jou niet zelf? Neem dan even contact met mij of maak gelijk een afspraak. We maken een persoonlijk plan op maat met jouw wensen en doelen.

Leave a Reply