Coach Nutrition

Het Voedingsloket werkt met de maaltijdvervangende producten van Coach Nutrition. Maaltijdvervangers met alle benodigde voedingstoffen en vitamines en ook nog eens ontzettend lekker! We zoeken een plan wat bij jou past. Een aanvulling van groenten, vlees of vis is daar een optie in. Wil je ook lekker een stuk fruit of zuivel, dan passen we het plan aan. Het is wat dat betreft echt maatwerk.

Zijn maaltijdvervangers niet aan jou besteed? En is afvallen met normale voeding meer iets jou? Dan hebben we een heel mooi afvaltraject op maat voor jou samengesteld! Klik hier voor meer informatie.

Lekker en verantwoord afvallen

 

Verantwoord afslanken doe je met Coach Nutrition, zonder overdreven zuchten en puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Coach Nutrition biedt een uitgebreid en lekker assortiment aan maaltijd vervangende producten. Afvallen wordt met Coach Nutrition leuker, lekkerder en vooral sneller!

 

Met het dieet van Coach Nutrition krijg je minder koolhydraten binnen. Daardoor schakelt je lichaam eerder over op vetverbranding. Zó raak je die overtollige kilo’s kwijt! Bovendien doorbreek je met het Coach Nutrition dieet de cirkel van het alsmaar blijven eten. Als je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, blijft je lichaam doorlopend verlangen naar steeds weer die suikers.

 

Ondanks dat koolhydraten een belangrijke bron van energie zijn, is een teveel aan koolhydraten niet goed. Het teveel aan koolhydraten wordt in je lijf namelijk omgezet in vet. En juist dat is nu niet de bedoeling!

Persoonlijk en kundig!

Wanneer je jouw doel bereikt hebt en tevreden en trots naar jezelf en jouw eigen prestatie kunt kijken, gaan we afbouwen. We zorgen er samen voor dat je een gezond en goed vol te houden eetpatroon aanleert. Stap voor stap ontwikkelen we de gezonde leefstijl die bij jou past. Natuurlijk is er ook ingebouwde ruimte voor iets minder gezonds.

Lichter leven dient juist niet zwaar te zijn!