Afvallen met normale voeding

Zijn maaltijdvervangers niet aan jou besteed? En is afvallen met normale voeding meer iets jou? Dan hebben we een heel mooi afvaltraject op maat voor jou samengesteld.

 

Via de app van Coach Nutrition stel ik een afslankprogramma voor jou op, op basis van jouw persoonlijke gegevens, jouw doelstelling, wensen en energiebehoefte.

 

Je blijft in dit afvaltraject alle voedingsstoffen eten wat in de schijf van vijf staat.

 

Je komt wekelijks bij mij op consult om je te laten wegen en we hebben samen een kort gesprekje over hoe jouw week is gegaan en of je nog bijzondere dingen hebt aankomende week. Bijvoorbeeld een feestje of een etentje. Ik adviseer jou om dan de juiste keuzes te kunnen maken.

 

In de voedingsapp zet ik per week een weekmenu voor jou klaar. Zitten er recepten bij of dingen waar jij niet van houdt, dan kun je zelf naar een ander recept of tussendoortje swipen. Alles wat tevoorschijn komt, past in jouw plan wat ik voor je heb opgesteld.

 

De app is voor iedereen te downloaden en 14 dagen gratis te gebruiken. Ben je klant van Het Voedingsloket, dan kun je mij als coach koppelen, dan zal dit voor jou het hele traject gratis zijn.

 

De intakekosten zijn standaard eenmalig € 25,-.
De consulten zijn € 27,50 per week.

 

Bij het afvallen met normale voeding ga je minder calorieën tot je nemen en krijg je minder voedingsstoffen binnen die je op een dag nodig zou hebben.

 

Daarom vullen we deze aan met een multi-vitamine in hoge dosering en magnesium.

De multi-vitamine (30 stuks voor 1 maand, 1x daags) kost € 15,95
De magnesium kost (60 stuks voor 1 maand, 2x daags) € 12,60

 

De betaling geschiedt maandelijks via een Tikkie of contact.