Eiwit dieet – Proteinedieet

Jouw persoonlijke coach

Iedereen is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Bij het Voedingsloket hoef je het niet alleen te doen. Soms heb je gewoon even iemand nodig, die je uitleg geeft, je motiveert en jou de tips en adviezen geeft die je nodig hebt. Samen met mij als coach stellen we een op maat gemaakt plan op. Wekelijks bespreken jullie / jouw vorderingen, vragen en de volgende stappen.

Jouw persoonlijk plan

Tijdens het programma ga je niet minder eten, maar leer je anders eten: minder koolhydraten, meer eiwitten. We leren je graag een gezond en normaal eetpatroon aan, dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven en bij je past. Zodat het ook gemakkelijk vol te houden is.

Je hebt ongeveer zes eetmomenten op een dag en gebruikt hiervoor de producten van het Voedingsloket (denk aan lekkere wraps, crackers, muesli en handige tussendoortjes), aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, voor altijd. Waarbij genieten mag!

Je resultaten behouden

Ook ná het behalen van je doel zijn we er voor je. Het Voedingsloket geeft je nog 6x nabegeleiding, deze mag je inzetten in een jaar, zodat jij ook stap voor stap leert om in balans te blijven. Om jou ook in deze fase extra handvatten te bieden kun je gebruik maken van de eiwitrijke producten.

Om er achter te komen of het eiwitdieet / proteïnedieet iets voor je is, kun je vrijblijvend een kennismakingsgesprek maken.

Nu is het moment: Go for it!

Balans

Zelf in balans blijven met de producten van het Voedingsloket

Voor het gewichtsbehoud heeft het Voedingsloket heerlijke verantwoorde producten met een verlaagd koolhydraatgehalte. Speciaal ontwikkeld voor mensen die lekker in hun vel zitten en dit graag zo willen houden, zonder hier veel voor te moeten of laten.

Het zijn alledaagse producten waarmee je lekker én gemakkelijk in evenwicht blijft. Zo maak jij iedere dag een verantwoorde keuze en kun je toch genieten van al het lekkers dat het leven te bieden heeft.