Handleiding Coach Nutrition app

Je kunt de app downloaden via de App Store of Google Play.

Als je dat hebt gedaan, kun je je registreren en je gegevens invullen. Als je bent ingelogd op de app, dan ga je naar:

  • Profiel (rechts onderin): ->

  • Mijn coach (hier kun je mij opzoeken door plaatsnaam van de vestiging in te vullen).

Hierna krijg ik een melding en moet ik alle gegevens betreffende jou stappenplan nog voor jou klaarzetten. Alles wat je nu ziet, klopt dus nog niet volgens jou schema. Als ik dit heb gedaan, stuur ik jou een appje dat alles voor je klaar staat. Als je in de app even van dag wisselt in het dagschema, ververst hij alles naar het nieuwe.

 

Als je bijv. bij het diner een recept ziet staan, wat je niet lekker vindt, dan kun je op de middelste pijltjes klikken en krijg je een ander gerecht te zien. Klik je op het vinkje, dan bewaard hij het recept voor die dag. Dit kun je aan en uitzetten.

 

De maaltijdvervangers van Coach Nutrition die worden weergegeven zijn willekeurig, je ziet alles voorbij komen uit het assortiment. Jij kiest gewoon, wat jij die week aan producten hebt meegenomen.

 

Onderin bij de recepten kun je zoeken op jouw eigen voorkeuren. Dit kun je in de zoekbalk aangeven of door de recepten heen scrollen. Je ziet een hoog aantal calorieën staan per recept. Zodra je het recept hebt toegevoegd aan jouw dagschema (knop onderin). Dan past hij automatisch het aantal calorieën, ingrediënten aan naar wat voor jou geschikt is. Super handig toch?

 

Opmerking: Als je de maaltijdvervangers ziet staan bij de tussendoortjes, dan is het je misschien opgevallen, dat het aantal calorieën niet klopt met de daadwerkelijke calorieën van ongeveer 200. In de app wijkt dit helaas af. Je kunt erop vertrouwen dan in iedere maaltijdvervanger ongeveer 200 calorieën zit en de warme maaltijd berekend hij uiteindelijk goed qua aantal calorieën wat jij mag hebben.