Recepten

L-CARNITINE – VETBURNER

By 30 september 2021No Comments

L-Carnitine is een vet-burner, in de volksmond een aminozuur, maar het is eigenlijk een product gemaakt van aminozuren.Het helpt het bloedsuikerspiegel te verlagen, maar nog beter, het faciliteert de aanvoer van vetzuren in de verbrandingsketen. Hierdoor kom je nog sneller in de vetverbranding, maar blijf je ook beter in de vetverbranding.

Doordat L-Carnitine de energieproductie versnelt en dus een essentiële rol speelt bij de vetverbranding is L-Carnitine de enige stof die specifieke vetten in de cel (mitochondriën) kan loodsen waar ze verbrand worden. De overtollige vetvoorraden worden daar verbrand, welke zich hoofdzakelijk bevinden rond de dijen, billen en buik.

Daarnaast heeft het ook nog andere voordelen. Het minimaliseert de ontstekingsbevorderende invloeden van het lichaam, zoals die bij allergieën een rol spelen, maar ook de factoren die een rol spelen bij overgewicht en met name een te hoog vetpercentage (ongezonde vetcellen zoals die rondom de buik produceren deze factoren).

Het doet nog veel meer goeds zoals het tegengaan van vocht ophoping en verbeteren van hersenfuncties, maar dat is nu minder interessant. Uiteraard is dit allemaal wetenschappelijk onderbouwd met zeer recente studies uit 2016, 2017 en 2019.

Naast L-Carnitine bevatten ze ook Chroom, wat ook weer helpt met het verlagen van het bloedsuiker en de stimulering van de vetstofwisseling.

Op voorraad en per stuk te koop.

Leave a Reply