HOE WERKT DE NEWFIGURE METHODE?

 

VAL AF DOOR GEZOND EN REGELMATIG TE ETEN

De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucs om het afvallen tot een succes te maken krijg je van mij bij de intake.

PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN

Je voedingsplan wordt gemaakt op basis van de lichaamsscan, je leefpatroon, je streefgewicht en eventuele medische complicaties. Door de combinatie van lekkere en gezonde maaltijden, met ontbijt, lunch, diner en snacks, en supplementen, val je af zonder honger of verlies van spiermassa.

Je voedingsplan is goed inpasbaar in een gezinssituatie, omdat je tijdens het diner gewoon mee kan eten.

MEDISCH VERANTWOORD

Je voedingscoach maakt een lichaamsscan met een weegschaal met body composition monitor van Tanita, die gedetailleerde informatie over je lichaam verzamelt en informatie geeft over je gezondheid en fitheid. Heb je medische klachten of slik je medicatie, dan kan je zonder problemen afvallen met NewFigure.

Je huisarts kan van je voedingscoach informatie krijgen over de voedingsmethode en je persoonlijke plan.

OPTIMALE ONDERSTEUNING

Je voedingscoach bespreekt met je hoeveel weken er nodig zullen zijn om je streefgewicht te behalen. Je krijgt informatie over de gemiddelde gewichtsafname per week om je een realistisch beeld te geven.

Uiteraard kunnen er factoren zijn, waardoor je sneller of langzamer afvalt. Iedere week bespreek je de voortgang en krijg je tips om moeilijke momenten te voorkomen.

NEWFIGURE KOSTEN

Intake gratis

NewFigure kost € 26,00 per week inclusief aminocomplex supplementen en wegen

Multivitamine € 21,- (60 stuks)

Total Body Cleanse
€ 24,50 (fles detox kruidenextract)