Tarieven 2022

Intakekosten eenmalig: € 25,-

Wat kost afslanken met het eiwit dieet / proteïnedieet?

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht. Als je wilt starten maak je een afspraak voor een intake die ongeveer een uur in beslag neemt. We overleggen samen met jou welk streefgewicht je wilt bereiken.

Een proteïne maaltijd of eetmoment kost ca. €2,40. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je €12,- per dag en ongeveer €84,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Door de grote hoeveelheid eiwit in de producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. Vanaf fase 1 eet je iedere dag groenten.

Het is ook mogelijk om te starten in fase 2. Hierbij heb je 4 producten per dag nodig en ben je ongeveer €9,60 kwijt, per week komt dit uit om ongeveer €67,20. Hierbij eet je ook een eiwitbron extra, zoals vlees, vis of ander eiwit.

Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, je coach begeleidt je nog een jaar zodat je je leert om je streefgewicht te behouden. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen. Je start met producten voor een week en vitamine- en mineralensupplementen (deze zijn inbegrepen in de intake kosten).

Alle genoemde prijzen in onze webshop zijn incl. BTW.